Zakelijk

Gezonde medewerkers zijn van onschatbare waarden voor je bedrijf. Gezonde medewerkers melden zich minder vaak ziek, zijn productiever, stressbestendiger, hebben meer energie en brengen een glimlach mee naar de werkvloer. Sinds 2020 zijn steeds meer mensen vanuit huis gaan werken. Naast de voordelen van thuiswerken zijn er ook een aantal nadelen. Een van de nadelen is dat je minder snel opmerkt of iemand nog lekker in zijn of haar vel zit, een paar kilo’s aangekomen is of opeens hijgt bij het trappen lopen.

Via het online coaching platform kan jij een tool aanbieden die ervoor zorgt dat je medewerkers de nodige motivatie en inspiratie ontvangen om gezondheid te blijven of preventief aan hun gezondheid te werken. Als bedrijf krijg jij een aparte pagina binnen het platform. Medewerkers die zich aanmelden krijgen toegang tot deze pagina. Elke pagina komt met een persoonlijke coach en heeft een maximale capaciteit van 25 deelnemers. De coach ontfermt zich over de medewerkers, post recepten, wekelijkse uitdagingen, voedingsadvies, beweegprogramma, tips om thuiswerken gezonder te maken en nog veel meer. Daarnaast fungeert de coach als een vertrouwenspersoon.

Oplossing op maat
Elk bedrijf is uniek. Daarom kan het online platform op diverse manieren aangeboden worden. Ben je een klein of groot bedrijf, een bedrijf met medewerkers op de werkvloer of een bedrijf met medewerkers thuis, voor alles is een oplossing. Het online platform kan zelfs uitgebreid worden met een expert op locatie.

Consultant (Gezondheid rapport)
Als externe partij kan ik een belangrijke rol spelen in het in kaart brengen van de gezondheidsrisico’s op de werkvloer. Op basis van het rapport kan jij als bedrijf vervolgens gerichte oplossingen implementeren.

Heb jij interesse? Neem dan vrijblijvend contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie

I want more information