Alignment
Groei. Verbind. Verrijk.

Alignment is ontstaan uit mijn verlangen naar het creëren van orde uit chaos, mijn persoonlijke uitdagingen in het dagelijks leven, een fascinatie voor filosofie en natuur, mijn werkervaring als manager en bedrijfsleider voor diverse sportscholen en mijn opgedane kennis over mens en gezondheid als zelfstandige (personal) trainer en coach. Het idee van Alignment heb ik al lang. In een tijd waarin polarisatie en zinloosheid hoogtij vieren en autonomie en vrijheid onder druk staan, heeft het idee zich naar de voorgrond van mijn leven weten te manifesteren.

In dit document doe ik een poging om mijn visie en missie vorm te geven. Klik op de link hieronder om mijn E-book te downloaden.


In de loop van 2022 komt er een nieuwe website helemaal in het teken van Alignment. Hieronder vind je alvast een aantal ideeën hoe ik Alignment en haar onderdelen in de komende jaren wil gaan inzetten.

1. Persoonlijke trajecten waarbij, samen met een persoonlijke mentor, een plan opgesteld wordt om de beste versie van jezelf te manifesteren. Dit plan ontstaat na een grondige assessment op basis van de 9 fundamenten, de huidige levensomstandigheden en persoonlijke wensen en doelen. Vervolgens ga je samen met je mentor aan de slag.

2. Bij bedrijven zal Alignment fungeren als schakel tussen werknemer en werkgever. Door actieve preventie en interventie zal de gezondheid van beide kanten voordelig uitpakken. De preventie zal voor een groot deel plaatsvinden in een online setting. De interventie kan binnen in het bedrijf plaatsvinden. Hierbij moet gedacht worden aan masseurs, voedingsdeskundigen, persoonlijke trainers en mentale coaches.

3. Mentoren spelen een grote rol. Alignment is ervan overtuigd dat iedereen met een bepaald bewustzijn een mentorrol kan vervullen. Als mentor voeg jij je unieke skillset toe aan het traject. Of het nu gaat om boulderen, wetenschap, boksen, literatuur, hardlopen, biologie, kunst, een eigen bedrijf starten, editen, aandelen of programmeren, met jouw unieke passie en kennis geef jij het traject kleur.

4. Alignment zal gebruikmaken van de moderne techniek zoals apps, websites en diverse manieren van communicatie. Op deze manier staat de community altijd met elkaar in verbinding en blijft het voor iedereen toegankelijk.

5. Alignment zal haar eigen netwerk gebruiken om diverse projecten op te starten. Hierbij kan gedacht worden aan een interne crowdfunding om het platform door te laten ontwikkelen. Daarnaast kan het netwerk gebruikt worden om externe projecten te ondersteunen. Alle projecten worden in de community gecommuniceerd, zodat vervolgens gezamenlijk besloten kan worden of een project in lijn ligt met de visie.

6. “Seeking Silence”-hiken in de bergen van Noorwegen. In de toekomst wil ik vanuit mijn tiny house in Noorwegen diverse natuurwandelingen organiseren. Even weg uit de sleur van het dagelijks leven, telefoon uit, schoenen aan en genieten van de ervaringen. In het hier en nu. Samen in alle rust reflecteren op het leven met alle ruimte om alleen te zijn.

7. Bruikbare producten die het makkelijker maken om de punten die hier beschreven staan in het dagelijks leven te implementeren. Deze zullen in eerste instantie de vorm van werkboekjes en journals aannemen.

8. Online cursussen op het gebied van zelfontwikkeling.

9. Samenwerkingen met gelijkgestemden om zo nieuwe manieren van implementaties te ontdekken.

Ik wil meer informatie

I want more information