Alignment
Hiking

Tijdens mijn roadtrip in Noorwegen heb ik veel geleerd over mezelf. Rust, frisse lucht en bergen. Meer had ik niet nodig om tot mezelf te komen. Ik wil deze passie voor hiken graag met je delen! Van Oslo tot de Noordkaap, van Lofoten naar Stavanger, de pieken in Jotunheimen, over de prachtige Valdresflye en diep in de talloze fjorden, ik ben ondertussen wel bekend met Noorwegen.

Haast. We moeten door, vinden we. Werken, kinderen, sporten, vrienden, boodschappen doen. Hierdoor kan het zijn dat je vergeet om voor jezelf te zorgen. Soms is het goed om even uit je dagelijkse sleur te stappen. Een moment van rust en ruimte om vervolgens beter voor jezelf te kunnen zorgen.

Een week hiken in de bergen met fysieke en mentale uitdagingen zullen je goed doen! Dit kan best eng en confronterend zijn. Maar maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Samen gaan we op pad. Telefoon uit en schoenen aan. Onderweg goede gesprekken of complete stilte. Genieten van het moment en even helemaal tot jezelf komen.

Samen kijken we naar je wensen m.b.t. accommodatie, voeding, fysieke gesteldheid, budget, etc. Vervolgens stel ik een programma op met de daarbij behorende prijsindicatie.

——

Ik ben op zoek! 
In de zomer van 2022 ga ik twee keer een test week draaien. Ik ben nog op zoek naar 1 iemand! Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie

I want more information